Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(1913 niezalogowanych)
124 Posty

(Janin)
Stały Bywalec
tropik napisał:
Janin napisał:
Andre ved mark napisał:
nie masz szmato szacunku dla nikogo kto włazi ci w drogę . już nie raz napisałeś że polak , litwiniec , łotysz , pies na łańcuchu stoją na przeszkodzie do twojego sukcesu w norge
ale dlaczego ??
to jest tylko tzw plebs z szarej strefy i dobrze że jest bo leżałbyś z gołą dupą do góry od czwartku do poniedziałku przy kompie a od wtorku do piątku kroił po 2000 nok za swoją godzinę

Przede wszystkim nie mam szacunku to takich jak ty ktorzy wszedzie probuja zaszczekac a gowno w glowie i gowno do powiedzenia.
Jak ciezko pracuje to tylko ja wiem. Taki skurwiel jak ty co pol godziny biegalby na papierosa,kanapke albo pogadac przez telefon / po to zeby oddech zlapac. Nie pruj sie szmato jak nie wiesz co to ciezka praca. Dzieki szarej strefie i bezmozgom takim jak to co to popieraja, uczciwi ludzie maja coraz ci ezej wiec stul ryj i nie szczekaj !

Miszczu, skoro jestes taki do przodu ,to powiedz nam ilu norwegow zatrudniasz?
Skoro masz takie pretensje do konkurencji.

Pytanie zadane przez ciebie rozumiesz wylacznie ty i moze twoja stara..
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
124 Posty

(Janin)
Stały Bywalec
Miszczu..
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
2929 Postów
markus d
(Andre ved mark)
Maniak
i tu prywaciarzu dochodzimy do sedna .
boli cię czarna konkurencja a to że zatrudniasz rodaków za zaniżoną stawkę bez możliwości palenia i bez telefonu . jedzą i srają też na rozkaz
to o jaką konkurencję ci chodzi ????
jesteś takie samo gówno dla norweskiej firmy jak ta twoja niby czarna konkurencja więc stul ryj i nie szczekaj
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
124 Posty

(Janin)
Stały Bywalec
Andre ved mark napisał:
boli cię czarna konkurencja a to że zatrudniasz rodaków za zaniżoną stawkę bez możliwości palenia i bez telefonu . jedzą i srają też na rozkaz
jesteś takie samo gówno dla norweskiej firmy jak ta twoja niby czarna konkurencja więc stul ryj i nie szczekaj

Wg ciebie gnido glos maja tylko ci ktorzy zatrudniaja norwegow?
Widze ze masz wyrazny problem do prywaciarzy..Kilka slow zatem..ty musisz sie ukladac pod szefuncia i jego humory palancie, je tego nie musze robic.Jak widzisz sa plusy i minusy.Nie obrazasz mnie tym slowem.
Chcialbys placic komus za palenie papierosow? Zrozumiesz to dopiero wtedy ,kiedy bedziesz mial cos swojego.Na razie to dla ciebie malo zrozumiala teoria.Nie ma takiego pojecia w legalnej umowie o prace jak zanizona stawka,lecz jak widac i tu masz problemy ze zrozumieniem.
Jestem konkurencja dla norweskiej firmy przede wszystkim z powodu czasu wykonania i jakosci.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
3026 Postów
Eliza K
(Elise)
Maniak
Janin napisał:

Jestem konkurencja dla norweskiej firmy przede wszystkim z powodu czasu wykonania i jakosci.

To co piszesz tak zupelnie prawda nie jest. Nie oszukujmy sie, zaden Norweg nie zatrudni polskiej firmy, jezeli ma jej zaplacic tyle samo co norweskiej. I wlasnie w tym polskie (czy litewskie) firmy sa konkurencyjne - wykonaja to samo za nizsza cene.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1635 Postów
Maniak
Janin napisał:
Andre ved mark napisał:

Widze ze masz wyrazny problem do prywaciarzy..Kilka slow zatem..ty musisz sie ukladac pod szefuncia i jego humory palancie, je tego nie musze robic.Jak widzisz sa plusy i minusy.Nie obrazasz mnie tym slowem.
Chcialbys placic komus za palenie papierosow? Zrozumiesz to dopiero wtedy ,kiedy bedziesz mial cos swojego.Na razie to dla ciebie malo zrozumiala teoria.Nie ma takiego pojecia w legalnej umowie o prace jak zanizona stawka,lecz jak widac i tu masz problemy ze zrozumieniem.

ja place za palenie papierosow, jest wliczone w czas pracy, nalezy sie chlopu chwila odpoczynku, takie 5 minut na papierosku jest nadzwyczaj motywujace do dalszej efektywnej pracy , oczywiscie wszystko w granicach rozsadku...ja nie przeginam i oni nie przeginaja..
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
2929 Postów
markus d
(Andre ved mark)
Maniak
Janin napisał:

wręcz przeciwnie .nigdy nie miałem nic do prywaciarzy . nawet mam do nich szacunek ( tych co znam i nie znam .....hej bizzi ) . każdy orze jak może i jak jesteś mocny w interesie to nie wiń za każdym postem jakiegoś litwińca że zabrał ci kontrakcik i rynek leci na ryj .. daj przynajmniej zapalić w robocie !!
czarna konkurencja była i będzie tak dla ciebie i dla mnie tylko ty nie nauczyłś się z nią żyć
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok